Termeni și condiții

Termeni și Condiții pentru Website-ul Clinicii de Dermatologie și Medicină Estetică “SK:NA”

Ultima actualizare: 15.02.2024

Vă mulțumim că ați ales SK:NA pentru serviciile de dermatologie și medicină estetică. Accesul și utilizarea website-ului nostru sunt supuse următorilor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți aceste condiții cu atenție înainte de a utiliza serviciile noastre.

  1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat acești termeni și condiții, iar utilizarea serviciilor noastre implică acceptarea acestor termeni actualizați.

  1. Modificări ale Termenilor

Clinica SK:NA își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza termenii și condițiile în orice moment, fără notificări prealabile. Modificările vor fi valabile imediat ce sunt publicate pe site.

  1. Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate descrie cum colectăm și utilizăm informațiile personale pe care ni le furnizați. Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate disponibilă pe website.

  1. Servicii Oferite

Clinica SK:NA oferă o gamă largă de servicii de dermatologie și medicină estetică, conform descrierilor disponibile pe site.

  1. Programări

Programările se pot face online prin intermediul platformei noastre sau telefonic. Anularea sau reprogramarea trebuie să se facă cu cel puțin 24 de ore înainte de ora stabilită.

  1. Plăți

Acceptăm următoarele modalități de plată: card de credit/debit, numerar și transfer bancar (op). Plata este necesară pentru confirmarea serviciilor contractate.

6.1 Plata cu Cardul

Plata cu cardul se efectuează în condiții de siguranță completă. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA, MasterCard, Maestro, etc.

6.2 Plata Cash

Plata în numerar se realizează la recepția clinicii în ziua serviciului medical.

6.3 Transfer Bancar

Plata prin transfer bancar (op) trebuie să fie confirmată cu cel puțin 24 de ore înainte de data programării.

  1. Politica de Anulare și Rambursare

În cazul anulării serviciului cu respectarea termenului de 24 de ore, suma plătită poate fi rambursată sau creditată pentru servicii viitoare. În cazul anulărilor târzii, clinica își rezervă dreptul de a nu returna suma plătită.

  1. Drepturile de Proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului, inclusiv textele, grafica, logo-urile, iconitele, imaginile, clipurile audio și software-ul, este proprietatea Clinicii SK:NA si a Mongia Dermatology & Medical Aesthetics S.R.L. și este protejat de legea drepturilor de autor.

  1. Limitarea Răspunderii

Clinica SK:NA nu este răspunzătoare pentru daune directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi de profit, bunăvoință, utilizare, date sau alte pierderi intangibile.

  1. Legislație Aplicabilă

Termenii și condițiile sunt reglementate de legile românești, iar orice dispute care pot apărea între clinica SK:NA și utilizatori vor fi soluționate amiabil sau, în cazul în care acest lucru nu este posibil, disputele vor fi soluționate în instanțele competente din România.

Contact

Pentru orice întrebări referitoare la termenii și condițiile de utilizarea site-ului, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru.

Prin utilizarea serviciilor clinicii SK:NA, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate, vă rugăm să nu folosiți serviciile noastre.