"Dermatologia nu se ocupă doar de boli de piele, ci și de modul în care ne simțim în pielea noastră"

Consultațiile noastre

Tratament Acnee
Tratament Alunițe
Tratament Eczeme
Tratament Melasmă
Tratament Pigmentare
Tratament Piele Sensibilă
Tratament Unghii
Tratament Rozacee

Alte tratamente

Cum funcționează

De la început până la sfârșit, suntem aici pentru a vă susține în călătoria dvs. pentru îngrijirea pielii. Tratamentele noastre sunt adaptate nevoilor dvs. și încep cu o consultație

1. Diagnostic

Medicul nostru va evalua în mod amănunțit pielea dvs. în clinica noastră și va explica ce se întâmplă și de ce se întâmplă.

2. Tratament

Împreună, vom elabora un plan personalizat. Tratamentele noastre sunt aprobate clinic și se concentrează pe rezultate sănătoase și durabile, ceea ce înseamnă că vă veți atinge obiectivele legate de piele.

3. Prevenire

Îngrijirea nu se oprește odată ce plecați de la clinică. Vă vom înzestra cu acele cunoștințe și sfaturi concrete despre cum să vă mențineți pielea în cea mai bună formă și acasă. Dorim să plecați cu seninătatea și încrederea pe care o aduce o piele sănătoasă și frumoasă - și dorim ca acest sentiment să dureze, pentru toată viața.

Zile bune pentru piele, întotdeauna

De la linii de râs, la pete, la pete roșii, la alunițe, nicio problemă nu este prea mică (sau prea mare) pentru noi. Dacă vă împiedică să aveți o zi bună pentru piele, noi  putem ajuta.