Despre noi

dr. RIM TRABELSI

Povestea noastră

Dr. Rim Trabelsi MD

“Aici, iubim și respectăm pielea în toată complexitatea ei. Fiecare pată, fiecare linie, fiecare textură diferită – toate sunt părți ale povestirii unice a pielii dumneavoastră. Dermatologii noștri dedică timp și atenție pentru a înțelege această poveste și pentru a oferi cele mai bune tratamente, de la gestionarea afecțiunilor de piele până la îmbunătățirea aspectului estetic.

Pielea dumneavoastră merită dragoste și îngrijire, și noi suntem aici pentru a vă ajuta să îi oferiți exact acest lucru. Să facem primul pas împreună către o piele mai sănătoasă și mai radiantă! “

dr. RIM TRABELSI

Povestea noastră

Dr. Rim Trabelsi MD​

“Aici, iubim și respectăm pielea în toată complexitatea ei. Fiecare petă, fiecare linie, fiecare textură diferită – toate sunt părți ale povestirii unice a pielii dumneavoastră. Dermatologii noștri dedică timp și atenție pentru a înțelege această poveste și pentru a oferi cele mai bune tratamente, de la gestionarea afecțiunilor de piele la îmbunătățirea aspectului estetic.

Pielea dumneavoastră merită dragoste și îngrijire, și noi suntem aici pentru a vă ajuta să îi oferiți exact acest lucru.Să facem primul pas împreunăcătre o piele mai sănătoasă și mai fericită! “

Clinica

Pășiți în Clinica Skina, sanctuarul unde sănătatea și frumusețea pielii dumneavoastră sunt celebrate zilnic. “Botezată” afectuos ca “La maison de la peau”, clinica noastră reprezintă un colț de lume unde fiecare pacient este întâmpinat cu căldură, profesionalism și discreție.

Amplasată în inima unui cartier istoric, Skina este locul unde tradiția se împletește cu confortul modern, oferind o atmosferă intimă și primitoare. În interiorul clinicii, fiecare moment este dedicat relaxării și îngrijirii dumneavoastră, fie că vă bucurați de o pauză de cafea sau de o carte bună, într-un spațiu ce evocă sentimentul de “acasă”.

Profesionalismul se manifestă prin dedicarea și pregătirea echipei noastre, care se asigură că fiecare tratament și sfat sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor unice ale pielii dumneavoastră. În “Casa dedicată pielii”, vă așteaptă o experiență care combină tehnici avansate cu o abordare umană, toate pentru a vă îmbunătăți și proteja ceea ce din punct de vedere medical este considerat cel mai mare organ al corpului uman.

Venind la Skina veți simți nu doar expertiza medicală, ci și pasiunea de a vă oferi cea mai bună îngrijire, într-un cadru care inspiră confort și încredere. Vă așteptăm să ne treceti pragul și să descoperiți de ce Skina este cu adevărat “La maison de la peau”.

Clinica

Pășiți în Clinica Skina, sanctuarul unde sănătatea și frumusețea pielii Dumneavoastră sunt celebrate zilnic. “Botezată” afectuos ca “La maison de la peau”, clinica noastră reprezintă un colț de lume unde fiecare pacient este întâmpinat cu căldură, profesionalism și discreție.

Amplasată în inima unui cartier istoric, Skina este locul unde tradiția se împletește cu confortul modern, oferind o atmosferă intimă și primitoare. În interiorul clinicii, fiecare moment este dedicat relaxării și îngrijirii Dumneavoastră, fie că vă bucurați de o pauză de cafea sau de o carte bună, într-un spațiu ce evocă sentimentul de “acasă”.

Profesionalismul se manifestă prin dedicarea și pregătirea echipei noastre, care se asigură că fiecare tratament și sfat sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor unice ale pielii Dumneavoastră. În “Casa dedicata pielii”, vă așteaptă o experiență care combină tehnici avansate cu o abordare umană, toate pentru a vă îmbunătăți și proteja ceea ce din punct de vedere medical este considerat cel mai mare organ al corpului uman.

Venind la Skina veți simți nu doar expertiza medicală, ci și pasiunea de a vă oferi cea mai bună îngrijire, într-un cadru care inspiră confort și încredere. Vă așteptăm să ne treceti pragul și să descoperiți de ce Skina este cu adevărat “La maison de la peau”.