Ridicare / Remodelare / Volumizare pomeți prin injectare acid hialuronic

Tratament acid hialuronicPreț (RON)
Tratament augmentare buze 0.5 ml AH1200
Tratament augmentare buze 1 ml AH1500
Umplere șanțuri nazogeniene 1 ml AH1500
Tratament augmentare pomeți 1 ml AH1500
Tratament volumetrie facială (lifting non-chirurgical) 2 ml AH2700
Tratament augmentare bărbie 1 ml AH1500
Contur mandibular acid hialuronic 3 ml AH3200
Umplere riduri periorale 1 ml AH1500
Tratament corectare cearcăne cu acid hialuronic 1 ml AH1500
Tratament riduri fine și imperfecțiuni 1 ml1500
Tratament HArmonyCa 2 ml2700
Tratament Profhilo 2 ml1500
Tratament Profhilo 4 ml2200
Rinoplastie nechirurgicală1970
dr-rim-trabelsi
Dr. Rim Trabelsi MD
Fondator Sk:na | Medic Specialist Dermatologie - Venerologie

Să vorbim deschis: timpul nu iartă pe nimeni, iar efectele sale asupra feței sunt adesea nemiloase.

Zona centrală a feței, pomeți si cearcăne în special, devine un teren de luptă unde volumul și conturul se pierd în fața gravitației și a vârstei.

Însă nu totul este pierdut.

Pasul următor nu trebuie să fie chirurgia; există artileria grea non-chirurgicală: injectările cu acid hialuronic.

Acestea nu doar că sunt eficiente pentru augmentarea și remodelarea pomeților – ele reprezintă o adevărată renaștere pentru estetica facială, fără bisturiu și fără timp de recuperare.

Injectările cu acid hialuronic oferă o soluție elegantă și minim invazivă pentru a combate această pierdere inevitabilă de volum, redând feței o aparență mai tânără și mai plină de viață.

Vorbim aici despre un upgrade serios pentru fața ta, fără a recurge la soluții extreme.

Ridicare - Remodelare - Volumizare pomeți prin injectare acid hialuronic

Argumente: 

Să trecem la fapte.

Cercetările nu doar că sugerează, dar confirmă cu tărie că injectările cu acid hialuronic sunt niște adevărați campioni în restabilirea volumului și îmbunătățirea esteticii pomeților și a zonei centrală a feței.

Este vorba despre un arsenal tehnologic avansat care, utilizat corect, aduce beneficii palpabile.

De exemplu, acidul hialuronic cu particule mari și lidocaină, administrat printr-o microcanulă cu vârf obtuz, nu doar că este sigur, dar și extrem de eficient în augmentarea pomeților și corectarea deficiențelor de contur ale feței medii. Cercetările lui Jones și colaboratorii din 2020 vorbesc limpede despre aceste beneficii.

Mai mult, un studiu observațional realizat de Gauglitz și echipa sa în 2017 a arătat că volumizatorul de acid hialuronic Cohesive Polydensified Matrix® (CPM-HA) injectat în zona pomeților nu numai că umple spațiul, dar și îmbunătățește pliurile nazolabiale. Acesta demonstrează versatilitatea acidului hialuronic în sculptarea estetică a feței.

Clarificare: 

Eficacitatea acidului hialuronic pentru ‘volumizare pomeți’ îl propulsează în fruntea opțiunilor pentru tratamentul de primă linie destinat rejuvenării pomeților .

Nu doar că umple, dar și remodelează, subliniind importanța tehnicilor de injectare – adâncimea și tipul de acid hialuronic folosit sunt esențiale pentru a obține rezultatele estetice dorite cu un risc minim.

Validare: 

Când vine vorba de satisfacție, pacienții nu glumesc.

Studiile consistent raportează rate ridicate de satisfacție, accentuând acceptabilitatea și îmbunătățirea estetică percepută de pacienți.

Majoritatea pacienților raportează îmbunătățiri ale plenitudinii și conturului facial, cu efecte adverse minime, ceea ce subliniază nu doar eficacitatea, dar și siguranța tratamentului.

Remodelare pomeți prin injectare acid hialuronic

Volumizare Pometi - Durata: 

Desigur, nu totul este veșnic.

Rezultatele injectărilor cu acid hialuronic sunt în general așteptate să dureze între 6 și 18 luni, variind în funcție de tipul specific de acid hialuronic utilizat și de factorii individuali ai fiecărui pacient.

Contraargumente: 

Și, desigur, nu toate studiile cântă la unison.

Unele cercetări indică limitări ale eficacității anumitor tehnici sau formulări. De exemplu, Mowlds și Lambros în 2018 au notat că umpluturile nu produc întotdeauna efecte semnificative de tracțiune pe pomeți până la pliurile nazolabiale.

Aceasta sugerează că beneficiile pot fi limitate la zonele tratate direct, ceea ce necesită o abordare mai nuanțată și personalizată a tratamentului.

Concluzie

Revenind la esențial, să ne reamintim un adevăr fundamental: injectările cu acid hialuronic nu sunt doar un trend, ci o revoluție în estetica facială.

Sunt o soluție verificată, sigură și de încredere pentru ridicarea, volumizarea și remodelarea pomeților.

Aceste proceduri îmbunătățesc estetica facială, oferind rezultate de lungă durată care nu numai că rescriu regulile jocului de frumusețe, dar o fac cu eleganță și eficiență.